Hírek üres

Kiss Tibi és az Aranyakkord koncert

Az Emlékparki Nyár rendezvénysorozat keretében Kiss Tibi és az Aranyakkord lép fel, augusztus 9-én, 19:00 órakor.

 

Ez a különleges formáció, melyben Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) mellett Gábor Andor „UFO” varázsol a ritmusokkal, egy kísérleti műhely, ahol a zene és a szöveg játéka kerül középpontba. Sajátságos pszichedelikus−akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

A koncertjeiken gyakran helyet kapnak improvizációk, amelyek a pillanat varázsát hozzák közelebb a közönséghez. Az életművük különböző dalaiból és kedvenceik feldolgozásaiból is szemezgetnek. A tagok több mint egy évtizede írnak közösen dalokat filmzenékhez és egyéb projektekhez. Örömzenélésük alkalmával ezekbe a muzsikákba is betekintést engednek.
A zenekar koncertjei bensőséges, szobazene hangulatot idéznek meg, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez, és közvetlen kapcsolatba léphet az előadókkal.
A Kiss Tibi és az Aranyakkord egy igazi zenei műhely, amely folyamatosan új utakra és hangzásokra törekszik, miközben megőrzi a közönséghez való közelséget és az élőzene varázsát.
Az Aranyakkord fennállása alatt számos hazai és nemzetközi koncertet adtak. Többször jártak Európában és a tengerentúlon is, ahol sikerrel mutatták be különleges zenei világukat.
A koncert ingyenes!
 
Koncert információk:
Támogatói jegy: Érkezzetek kicsit korábban és fedezzétek fel a Nemzeti Emlékhely kül- és beltéri kiállítóhelyeit. A koncert napján 17.00-tól kedvezményes – 1000 Ft/fő – támogatói jegy megvásárlásával hozzájárulhattok a park fenntartásához. A támogatói jeggyel megtekinthetők a kiállítások és a repülőgép szimulátor is kipróbálható.
Parkolás: Parkolóhelyek az Emlékhely területén korlátozottan állnak rendelkezésre. Kérjük használjátok a környező területeken kialakított parkolókat is. A koncert várhatóan sötétedés után ér véget, így a távolabbi parkolás esetén szükség lehet világító eszközre (pl. zseblámpa).
 
Várunk szeretettel mindenkit!
 

 
TÁMOGATÓ JEGY VÁSÁROLHATÓ!
 
 
Jelezze előre, hogy Támogatói jegyet szeretne és mi köszönetképpen fenntartunk Önnek 1 parkolóhelyet!
 
Így biztos nem lesz gond a parkolás!
 
Érkezzen kicsit korábban a péntek esti Kiss Tibi és az Aranyakkord koncert-re és járja be a nemzeti emlékhely kiállításait kint és bent!
 
Támogatói jegy:1000 Ft/fő
 
Regisztrálni péntek délig lehet, itt: https://bit.ly/4dzXPMG
 
 

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.