Raptor lézerharc

 


Toborozz csapatot és védd meg a zászlót! - Keress fedezéket, támadj és győzz!

Hívd meg a barátaidat/kollégáidat egy modern küzdelemre! 10 fő már elegendő, hogy egy igazi küzdelemben, megfelelő taktikával megszerezd az ellenség zászlaját!
A lézerharc (laser tag) egy szimulációs stratégiai kalandjáték, amit kortól, nemtől függetlenül bárki játszhat. A játékeszközök infravörös jellel működnek, mint egy TV távirányító, teljesen veszélytelenek a játékosokra, és azok környezetére.
A legújabb modern, számítógépes háttérrel rendelkező játék biztonságos, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlott, akár csapatépítéshez is kitűnő szórakozást nyújt.
A lézerharc programot egy időben 10 fő tudja - előzetes megrendelés alapján - igénybe venni.

Ára:
• Katonai Emlékpark kiállításaira váltott belépőjegy + 1.500,-Ft/fő/1 óra 10 fő egyidejű játéka esetén

Nem vagytok elegendően? Ha 10-nél kevesebben vagytok, játszatok fix áron: 15.000,-Ft/óra (Katonai Emlékpark kiállításaira váltott belépőjegy mellett) Ne maradjatok le az élményről!

A programokat szabadtéren, jó idő esetén tudjuk biztosítani! Bejelentkezés a programokra 5 munkanappal korábban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

- vissza -

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.