Hírek üres

XV. HONVÉDFESZTIVÁL - ÁLTALÁNOS ISKOLÁK HONVÉDELMI CSAPATVERSENYE

A versenyre iskolánként egy, 5-8. évfolyamos tanulókból álló csapat jelentkezését várjuk.

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, a XV. Honvédfesztivál keretében, ismét megrendezi az Általános Iskolák Honvédelmi Csapatversenyét, melyre tisztelettel várjuk a nevezőket! A verseny szervezésében együttműködik a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, valamint sokszoros házigazdaként az István Király Általános Iskola.

 

A versenyre iskolánként egy, 5-8. évfolyamos tanulókból álló csapat jelentkezését várjuk. A négyfős csapat összetétele két lány és két fiú. A járőrjellegű verseny során elméleti és gyakorlati feladatok várnak a résztvevőkre.

 

Kérjük, hogy a részvételi szándékot – az iskola, valamint a kísérőtanár neve és elérhetősége megadásával – 2024. szeptember 16-ig, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött üzenetben jelezni szíveskedjenek.

A jelentkezést visszaigazoló üzenetünk tartalmazni fogja a részletes tudnivalókat is.

 

Érdekes, izgalmas versennyel emlékezzünk az 1848. szeptember 29-i, Pákozd-Pátka-Sukoró háromszögben győztesen megvívott csatára, a honvédseregünk születésére!

 

 - vissza -

 

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.