Hírek üres

„A folyó” - Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertje

Csatlakozzon hozzánk az Emlékparki Nyár koncertsorozat újabb varázslatos előadására.

 

A Kollár-Klemencz Kamarazenekar egy elbűvölő utazásra hív legújabb, sorrendben az ötödik albumukkal, „A folyó"-val. Ez a zenei gyűjtemény tudatos folytatása annak a természet mélyére hatoló munkának, amit a dalszerző Kollár-Klemencz László következetesen folytat mind az irodalomban, mind a zenében.

Kollár-Klemencz László az éppen népszerűsége csúcsán álló Kistehén zenekar frontembere volt, amikor 2008-ban megjelentette első olyan lemezét (Ember a fán), amely igazán személyes világát mutatta meg. Kamarazenekarával ezt az intimebb zeneiséget viszi tovább és tárja a közönség elé.
Kollár-Klemencz László dalszövegei gyakran humorosak, ironikusak és összetett érzelmeket közvetítenek. Stílusa folyamatosan megújul és új zenei irányokat kutat, miközben mindvégig megőrzi egyedi hangzását és stílusát.
Ez a mostani koncert elrepíti hallhatóságát abba a lenyűgöző világba, ahonnan minden folyó ered. Az évek során a klasszikus, népzenei és világzenei háttérrel rendelkező zenészek tökéletesen alkalmazkodtak a zenekarvezető állandóan új utakat kereső látomásához. A Kollár-Klemencz világ éppúgy természeti, mint természetfeletti, és éppúgy hordozza a magyar kultúra nyomait, mint amennyire határok nélküli.
 
Zenekar tagjai:
Kollár-Klemencz László - ének, gitár
Mákó Kató - ének, archaikus ütőshangszerek
Ónodi László - brácsa
Valkó Béla - cselló
Vajdovich Árpád - bőgő
Csernovszky Márk - zongora
 
Koncert információk:
Támogatói jegy: Érkezzetek kicsit korábban és fedezzétek fel a Nemzeti Emlékhely kül- és beltéri kiállítóhelyeit. A koncert napján 17.00-tól kedvezményes – 1000 Ft/fő – támogatói jegy megvásárlásával hozzájárulhattok a park fenntartásához. A támogatói jeggyel megtekinthetők a kiállítások és a repülőgép szimulátor is kipróbálható.
 
Parkolás: Parkolóhelyek az Emlékhely területén korlátozottan állnak rendelkezésre. Kérjük használjátok a környező területeken kialakított parkolókat is. A koncert várhatóan sötétedés után ér véget, így a távolabbi parkolás esetén szükség lehet világító eszközre (pl. zseblámpa).
 
Az ingyenes koncertre minden zenekedvelőt szeretettel várunk!
 
 

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.