Ajándékbolt és Kávézó

 

Ajándékboltunkban a helyszínhez kapcsolódó emléktárgyakkal, katonai eszközökkel, katonai témájú könyvekkel, használati tárgyakkal várjuk a látogatókat.

Kávézónkban frissen főtt olasz kávé, snack, csokoládé, jégkrém, hideg- meleg italok teszik kellemesebbé a látogatást, mely jó idő esetén teraszunkról a Velencei-tó panorámájával egészülhet ki.

Vén Obsitos pincehelyiségünk és Barátság kemencénk csoportok részére, családi események alkalmával, születésnapra, céges eseményekre bérelhetőek. Kérje személyre szóló ajánlatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen!


A Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhelyen jelenleg érvényes járványvédelmi intézkedések

A legfrissebb járványvédelmi iránymutatás szerint 2021. július 5-től a Nemzeti Emlékhelyre érkező látogatók már védettségi igazolvány (plasztikkártya vagy védettséget igazoló applikáció) nélkül is beléphetnek az épületekbe.

A maszk használata nem kötelező, óvatosságból javasoljuk viselését.

Továbbra is biztosítjuk kézfertőtlenítő használatát.

A biztonságos távolság megtartása érdekében a Katonai Emlékpark kiállító- valamint közösségi tereiben a létszámkorlát továbbra is érvényben marad, melyről az épületek bejáratinál tájékoztatást adunk.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

 

- vissza -

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.