magyar angol német


elso_szulo_elvalaszto

A P R Ó D K É P Z Ő
a
Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete
és a
Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely
közös gyermekprogramja


A hazafias-honvédelmi nevelésnek szinte nincs alsó korhatára, csak a végrehajtási, megvalósítási módszereknek kell igazodniuk a gyermekkorra jellemző életkori sajátosságokhoz.

Az „Apródképző” a gyermekeket – valamint a kisgyermekes családokat – szólítja meg, akik számára játékos, kreatív és interaktív feladatokkal hozza érthető közelségbe a nemzeti jelképeinket, a haza fogalomrendszerét, a katonai tevékenység múltbeli és jelenlegi képeit.

A program nem helyhez kötött, azt a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezetének önkéntesei, valamint a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely munkatársai bárhol képesek megrendezni, igazodva az igényekhez és a helyszínek kínálta lehetőségekhez. Természetesen a programot rendszeresen megrendezzük a Katonai Emlékparkban, ahova hívunk és szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kisgyermeket, családokat!


Az Apródképző „elvégzését” emléklap igazolja, mely hozzájárul az ott szerzett ismeretek, emlékek megőrzéséhez, a hazához és annak védelméhez kapcsolódó érzelmek kialakulásához.


www.kempp.hu / Apródképző