magyar angol német

<<<< vissza

HELLÓ NYÁR! - VI. Emlékparki Nyár

A megjelenés dátuma: 2018.04.19

HELLÓ NYÁR!

2018. június 23. és 2018. augusztus 11. között kerül megrendezésre az VI. Emlékparki Nyár kulturális programsorozatunk a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen. Szeretettel várjuk a kultúra iránt érdeklődőket időszaki képzőművészeti kiállításainkra, katonazenekarok előadásaira, könnyed nyár esti koncertekre.

A programjainkon való részvétel ingyenes!

június 23.

Az V. Emlékparki Nyár ünnepélyes megnyitóján képzőművészeti kiállítás megnyitójára, valamint katonazenekari előadásra várjuk Önöket.

Múzeumok Éjszakája

A Katonai Emlékpark Pákozd is csatlakozik az országos kezdeményezésű Múzeumok Éjszakája rendezvényhez, amelyre 2018. június 23-án 16:00 – 23:00 között kerül sor.

Ízelítő az aznapi programjainkból:

- 16:00 – 18:30 között családi vetélkedő, ügyességi játékok

- 18.30 – 19.30 katonazenekari koncert

- hagyományőrző tüzér bemutató

- Szabó József János hadtörténész előadása: A hátország és a család szerepe az I. világháborúban

- 20:00 – 22:00 Bagoly-túra: éjszakai játékos vetélkedő

július 6.

A mai napon is szeretettel várjuk látogatóinkat nyáresti programunkra: képzőművészeti kiállításunk megnyitójára és katonazenekari előadásra, mely a hagyományos katonazene mellett klasszikus és modern zeneszámokkal örvendezteti meg a közönséget.

július 20.

Ismét kulturális programokkal kedveskedünk látogatóinknak: időszaki kiállítás megnyitójára és katonazenekari előadásra várjuk Önöket.

augusztus 3.

Augusztusban is folytatódik kulturális programsorozatunk. Képzőművészeti kiállításunk megnyitóját követően könnyed, nyáresti katonazenekari koncertet hallgathatnak meg az érdeklődők.

 

A rendezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!