Vakációzz a múzeumokkal - vakációzz a Katonai Emlékparkkal!

Vakációzz a múzeumokkal, nyaralj itthon!  – Járjuk körbe virtuálisan a Velencei-tavat, s látogass el Pákozdra!

A nagy népszerűségnek örvendő Digitális Edukációs Múzeumi Órák után, a Mozaik Múzeumtúra és Felelős Szülők Iskolája új virtuális múzeumpedagógiai projektet indít, melyhez ez alkalommal is csatlakozott a KATONAI EMLÉKPARK PÁKOZD - NEMZETI EMLÉKHELY.
 
 
Vakációzz a múzeumokkal, nyaralj itthon!  – Járjuk körbe virtuálisan a Velencei-tavat, s látogass el Pákozdra!

A most induló virtuális múzeumpedagógiai roadshow ezúttal a belföldi nagy tavaink – köztük természetesen a Velencei-tó – mentén kalauzolja el a gyerekeket.  Játékos feladatok, érdekes ismeretterjesztő kisfilmek, virtuális séták várják az érdeklődőket, melyek  elsősorban az általános iskolás gyerekek és családjaik számára készült.

A virtuális túra az itthon nyaralóknak is programlehetőségeket kínál, s kedvet csinál, hogy látogassák meg a nagyszerű kulturális helyszíneket,
s köztük a Katonai Emlékparkot is Pákozdon, a Mészeg-hegyen.
 
A játékos feladatok 2020. július 28-tól érhetőek el a http://mozaikmuzeumtura.hu/vakaciozzunk-a-muzeumokkal-roadshow oldalon és a közösségi média felületen.
 

Facebook események:

 

 
Résztvevő múzeumok, kiállítóhelyek a Velencei-tó régióban:
Bory-vár, Dinnyési Várpark, Gárdonyi Rönkvár, Halász-kastély, Katonai Emlékpark Pákozd, Martonvásári Óvodamúzeum, Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark, Szent István Király Múzeum - Fekete Sas Patikamúzeum, Vörösmarty Emlékház

A FELADATOK MINDENKI SZÁMÁRA INGYENESEN, REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL ELÉRHETŐEK A TELJES VAKÁCIÓ ALATT A WEBOLDALON ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN.

A kampányról szóló sajtóanyagot ITT olvashatjátok.    A kezdeményezésről szóló kedvcsináló kisfilmet ITT nézhetitek meg.

 

Üdvözlettel, a Mozaik Múzeumtúra "Vakációzzunk a múzeumokkal!" kampány Szervezőinek nevében:

a Felelős Szülők Iskolája csapatavalamint a közreműködő Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely

 

  - vissza -

Please publish modules in offcanvas position.

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.